RING OSS - 031-311 33 34

Grävmaskin Västra Götaland

RING OSS - 031-311 33 34

Grävmaskin Göteborg

Vi hyr ut grävmaskin i Göteborg

När ni behöver köpa en grävmaskin i Göteborg har vi det som ni behöver gällande grävmaskiner. Av oss får ni konkurrenskraftiga priser. Vi har Volvo grävmaskin bland många andra bra märken av hög kvalitet.

Köpa grävmaskin i Göteborg

Våra grävmaskiner i Göteborg är nyckelfärdiga och CE-märkta. Förutom grävmaskiner har vi även hjullastare och ett stort utbud av andra entreprenadmaskiner om ni har behov av sådana.

Kontakta oss när ni har frågor om att köpa eller hyra grävmaskin i Göteborg eller om ni vill hyra eller köpa andra entreprenadmaskiner!

Vi förser er även med en 2 års funktionsförsäkring och all dokumentation som behövs till grävmaskinen, såsom svensk instruktionsbok, brandbesiktning, miljövarudeklaration och CE-dokument.

Hyra grävmaskin i Göteborg

Om ni inte behöver en grävmaskin regelbundet kan ni mycket förmånligt hyra en grävmaskin i Göteborg. Många är fabriksnya grävmaskiner som uppfyller alla miljökrav.

  • Ni kan hyra grävmaskin i Göteborg till ett fast pris, som inkluderar försäkring och service.
  • Ni kan hyra grävmaskin, och när ni har hyrt den har ni möjlighet att köpa loss den.
  • Genom att "hyrköpa" betalar ni av grävmaskinen som en slags avbetalning, och vi drar av del av summan som ni redan har betalat i hyra när ni köper loss den.

Vi skräddarsyr den grävmaskin eller minigrävare som ni hyr eller köper i Göteborg, och kompletterar den med den utrustning som ni önskar. När hyrestiden är över är det bara att lämna tillbaka den eller köpa loss den till ett mycket förmånligt pris.